Mușchiuleț de porc la tigaie cu salată

Ciuperci la tigaie cu orez și carne
iulie 23, 2020
Hribi la tigaie
iulie 25, 2020

Bună!

Azi am mai primit o rețetă de Mușchiuleț de porc cu salată! Mulțumim Eliza C. pentru această rețetă!

Avem nevoie de 4 bucăți de mușchiuleț de porc pe care le punem la marinat cu sare, piper, puțin vin și le lăsăm 2-3 ore. Dacă nu aveți timp să se lăsați la marinat se pot face direct. 

Vom pune mușchiuleții într-o tigaie tip gril, la foc mediu spre mic, 3-4 minute pe fiecare parte. În funcție de cum doriți carnea: mai bine gătită sau mai în sânge, o puteți lăsa mai mult sau mai puțin carnea la gătit.

Între timp, ca zi garnitură vom face o salată delicioasă, gustoasă și plină de vitamine. Aceata este simplu de făcut. Vom spăla legumele: roșii, castraveți, salată, ardei, ceapă le vom tăia șii le vom pune toate într-un bol. Putem adăuga și măsline. Asezonăm cu sare, ulei de măsline, zeamă de lămâie.

Vom așeza pe farfurie salată și bucăți de carne. O rețetă ușoară pentru o cină în familie. Merge foarte bine cu un pahar de vin roșu.

Poftă Bună!

Într-adevar arată foarte bine acest preperat și îți mulțumim Eliza pentru că ai împărtășit rețeta cu noi! Te mai așteptăm și cu alte delicatese pregătite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *