Bună! Sezonul roșiilor de grădină este în toi! Încep să se coacă și e păcat să nu le savurăm acum proaspete. În primăvară am reușit și mi-am făcut o mică grădină pentru legume. Nu am pus multe, doar stricul necesar pentru a avea de mâncat: usturoi, ceapă, pătrunjel frunze, roșii, castraveți, ardei și niște vinete. Par ele multe legume, dar spațiul este mic, sunt doar așa, câteva fire din fiecare. Deși vremea din această vară a fost destul de capricioasă, s-au copt și legumele mele, mai târziu decât mă așteptam, dar e bine și așa.
Am decis azi, fiindcă am fost în piațâ și mi-am luat brânză proaspătă de vaci să fac o cremă de brânză cu mărar pe care să o servesc cu roșii proaspete.
Acest preparat se poate servi în orice anotimp, însă vara sau la început de toamnă este mai delicios, deoarece aromele roșiilor și al mărarului proaspăt cules din grădină sunt mult mai intense.
Vom lua un bol mai încăpător, în care punem brânza și o vom mixa cu ajutorul mixerului vertical. Facem acest lucru pentru a face brânza mai cremoasă și mai fină. Vom pune și două linguri de smântână și vom amesteca cu o lingură apoi.
Vom adăuga și un ou, sare după gust și mărar proaspăt pentru aromă!
Crema de brânză este gata!
Eu am asezonat această cremă de brânză cu roșii și usturoi!
Poftă bună